Schiphol Plaza Lounges

Schiphol Lounges


Schiphol LoungesSchiphol biedt een aantal lounges aan. De lounges zijn uiterst comfortabel waardoor het wachten op een overstap op Schiphol zeer aangenaam wordt.

VoordelenDe lounge biedt veel voordelen, zoals meerdere faciliteiten op een comfortabele plek. Je kunt bijvoorbeeld gratis internetten, winkelen, vergaderen, vreemde valuta opnemen of verzekeringen afsluiten voor op reis. Per lounge verschillen de winkels.

Lounge 1Lounge 1 is een van de drie winkelgebieden die de luchthaven aanbiedt. Op het moment dat je een geldige boardingpas laat zien, kun je geheel belastingvrij winkelen.

De lounge biedt een groot aantal A-merken aan, maar je kunt er ook allerlei Nederlandse souvenirs kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klompen.

Lounge 2Lounge 2 is half september 2014 verbouwd en deze verbouwing is ook nog steeds bezig. Verwacht wordt dat het eind 2015 klaar is.

De lounge is opgedeeld in zeven verschillende ‘belevingswerelden’. De verschillende winkels zullen in verschillende stijlen worden gebouwd, afhankelijk van hun belevingswereld.

Lounge 3Lounge 3 heeft verschillende winkels. Ook voor lounge 3 geldt dat het na de paspoortcontrole komt. Je kunt hier winkelen, restaurants bezoeken en gebruik maken van een van vele Schiphol services.

Lounge 4Lounge 4 is voorzien van een groot aantal winkels en horecagelegenheden. Het thema is ‘graslandschap’ en hierom zijn veel elementen helemaal groen gemaakt. De wachtruimtes hebben allemaal groene banken en stoelen en zijn voorzien van voldoende stopcontacten en Wi-Fi modems.

Plattegrond Schiphol LoungeOp onze website kun je een plattegrond vinden van alle Schiphol lounges. Hier kun je precies zien bij welke gates de lounges gevestigd zijn.