Plattegrond Vertrekhal (departures) Schiphol

Departures Schiphol

Vertrekhallen (departures) SchipholSchiphol was afgelopen jaar met bijna 55 miljoen passagiers een van de drukste luchthavens van Europa. Enkel Londen, Parijs, Frankfurt en Istanbul hadden meer passagiers.

De vertrekhallen van Schiphol zijn daarom goed ingericht, op veel passagiers. De vertrekhallen bieden voldoende faciliteiten, zoals wc’s en restaurants.

Ook wordt er vrijwel overal Wi-Fi aangeboden voor mensen die willen werken op hun computer of willen internetten op hun smartphone.

Ook op deze plattegrond: Naast de vertrekhallen staan er op deze kaart: Baggage lockers, Cash and Change / Cash Machine, Tax Free Validation, Tax Free refunds, Informatiedesk, KLM informatie service centre, Passport Control / securiry check, Privium ClubLounge, Transfer Desk, ABN Amro.

Indeling vertrekhallenDe vertrekhallen van Schiphol zijn ingedeeld op drie verschillende sectie: vertrekhal 1,2 en 3. Afhankelijk van de vliegtuigmaatschappij wordt er ingedeeld op de verschillende secties.

De meeste vluchten KLM-Air France komen terecht bij vertrekhal 2. De meeste budgetmaatschappijen, zoals EasyJet, ArkeFly of Corendon zijn gevestigd bij vertrekhal 3.

De vluchten van Transavia komen vaak uit bij vertrekhal 1. Het is raadzaam om van te voren goed te checken waar welke vliegtuigmaatschappij gevestigd is. Van te voren online inchecken is daarom ook verstandig.

DeparturesVia de website van Schiphol kun je alle vliegtijden bekijken. Ook zijn er ontzettend veel borden op de luchthaven die precies aangeven hoe laat een vlucht vertrekt en of er ook vertragingen zijn.

Plattegrond vertrekhallenOp onze website kun je via een plattegrond zien waar de vertrekhallen zich allemaal bevinden.

De plattegrond geeft precies weer waar alle departures zich bevinden en welke faciliteiten er dichtbij de departures zijn, zoals wc’s, restaurants of eerste hulp en apotheken.

Schiphol Departures plattegrondKlik op de plattegrond voor de grote versie.

SEE BUY FLY

See Buy Fly winkelsWanneer u winkelt binnen het gebied voor de paspoortcontrole worden er op de producten accijns berekend.

SEEBUYFLY SchipholSee Buy Fly, de voordelige tarieven zijn in de winkels te vinden na de paspoortcontrole. In dit gedeelte ‘niemandslands’ kunt u accijnsvrij winkelen. Extra goedkoop, bekijk de aanbiedingen online.

Producten mee op reisHelaas mogen niet alle aankopen mag u meenemen het vliegtuig in. Bij de strenge controles zijn er vaak producten die niet mee op reis mogen.

Bekijk de regels online voor het meenemen van producten uit de See Buy Fly shops.